PRAVA POSLASTICA

'Sve njezine tajne' - psihološka krimi serija na koju ćete se nakačiti

16.11.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Nova sezona izvrsne serije na Pickbox NOW oduševit će sve ljubitelje krimi serija

Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps) nova je psihološka krimi serija koja je stigla iz Australije direktno na Pickbox NOW. Temeljena na romanu nagrađivanog australskog pisca krimića Michaela Robothama, ova je serija prava poslastica za sve ljubitelje krimića.

Dvije žene i tajne koje mogu uništiti sve

Radnja je smještena u Sydenyju u Australiji, a u fokusu priče su dvije žene koje nemaju ništa zajedničkog, osim što nose nevjerojatne tajne koje mogu uništiti sve do čega im je stalo.

Dvije se žene slučajno sretnu u dućanu u bogatom predgrađu Sydneya. Istih su godina i obje su u visokoj trudnoći. Meghan (Jessica De Gouw) je glamurozna internetska 'influencerica' u usponu, te ima ambicioznog supruga Jacka (Michael Dorman) koji je televizijski sportski novinar.

Agatha (Laura Carmichael) radi u dućanu kao slagačica polica. Iako žive jedna blizu druge, životi dviju žena ne mogu biti drugačiji - Agatha je sama i jedva preživljava iznad granice siromaštva. Presretna je što je trudna te sve svoje nade i snove veže za ovu toliko željenu 'čudesnu bebu'. Ipak, otac njezina djeteta, Hayden (Michael Sheasby), mornar na dužnosti, i dalje nije svjestan njezina stanja.

Meghan je sofisticirana i elegantna, majka dvoje djece, te koristi svoju web-stranicu kako bi preoblikovala svoj nesavršeni život i prikazala ga u sjajnijem izdanju. Unatoč entuzijastičnom objavljivanju o svojoj trudnoći svojim gorljivim pratiteljima, uključujući Agathu, iza zatvorenih vrata ovo treće dijete vrši pritisak na njezin napeti brak.

Obje žene imaju tajne. I obje će riskirati sve kako bi prikrile istinu. Ali njihovi svjetovi će se sudariti u jednom šokantnom činu koji se ne može poništiti…

Intrigantno i intenzivno

Prekrasno snimljena, s nezaobilaznim scenama Sidneyja, ova intrigantna i intenzivna krimi serija donosi jezivu priču o tajnama koje mogu uništiti sve. Posebne pohvale idu talentiranoj glumici Lauri Carmichael za vrhunsku ulogu Agathe. S napetom pričom, izvrsnim glumcima i intenzivnim scenama, Sve njezine tajne donosi nešto novo i svježe iz Australije.

Dvije sezone psihološke krimi serije gledajte samo na Pickbox NOW!