DAN REYNOLDS

Trenutak kojem se nitko nije nadao: Pjevač Imagine Dragonsa ovim je potezom osvojio Pulu

10.08.2023 u 11:24

Bionic
Reading

Društvenim mrežama počela se širiti snimka sa pulskog koncerta jednog od najpopularnijih svjetskih bendova, Imagine Dragons, koji su u Areni nastupili 8. i 9. kolovoza. Osim odlične atmosfere, koja se dodatno usijala kada je Dan Reynolds skinuo majicu, jedan trenutak mnogi će pamtiti, a osobito jedan osmogodišnjak

Kako je vidljivo sa snimke objavljene na TikToku, Dan Reynolds, pjevač grupe Imagine Dragons u jednom je trenutku u prvim redovima, odmah ispod bine, ugledao dječaka s kojim je započeo komunikaciju.

'Ovaj mladi dječak naprijed, je li ovo tvoj prvi koncert?', obratio mu se Reynolds i nastavio: 'Koliko imaš godina? 10, 9,8?' Dječak mu očito odgovara da ima osam godina, jer on to i potvrđuje.

'Imaš 8 godina. Dobro za tebe. Imaš predivan život ispred sebe', rekao je pjevač Imagine Dragonsa na što ga je publika nagradila gromoglasnim pljeskom.

'Upravo si započeo knjige na prvom poglavlju, ali imaš i drugo poglavlje, tada stvari postanu jako zanimljive. Voliš li čitati? Kladim se da puno čitaš. Pjevat ćemo pjesmu za tebe. Ova pjesma je za tebe. Za nikog drugog. Samo za tebe. Tvoj prvi koncert. Ova pjesma, za tebe. Vidi, svi navijaju za tebe. Zato što možeš bilo što, možeš bilo što. Život je lud. Ne dopusti da ti itko kaže što možeš, a što ne možeš. Ti možeš sve. Možeš biti ovdje gore na pozornici. Možeš otići u svemir. Bilo što. Ne dopusti da ti itko kaže drugačije. Ova pjesma je za tebe!'

koncertni spektakl

Prvi koncert Imagine Dragonsa u prepunoj pulskoj Areni: Pogledajte atmosferu

Pogledaj galeriju

Kada je završio govor krenuli su i prvi taktovi njihovog hita 'Thunder' kojeg je publika otpjevala u glas s omiljenim bendom. Koncert Imagine Dragonsa u Puli održan je u sklopu njihove svjetske turneje Mercury World.