U novom INTERVJUU

Travis Kelce otkrio kako je osvojio Taylor Swift: 'Imao sam Kupida u njezinim redovima'

20.11.2023 u 18:31

Bionic
Reading

Superzvijezda NFL-a krasi naslovnicu novog izdanja časopisa Wall Street Journal kojemu je u opsežnom razgovoru otkrio kako je osvojio jednu od najvećih pop zvijezdi današnjice

U prosinačkom izdanju časopisa, 34- godišnji Travis Kelce otkrio je dosad nepoznate detalje o romansi s Taylor Swift.

Pop zvijezdu prvi je put pokušao upoznati na turneji 'The Eras tour' u srpnju, no neuspješno, kako je otkrio u vlastitoj podcast emisiji 'New Heights with Jason and Travis Kelce', ali sada je uključio neke važne nove detalje.

'Definitivno je bilo ljudi koje je poznavala i koji su znali tko sam. Imao sam Kupida u njezinim redovima', kazao je u novom intervjuu, dodajući da je to na kraju saznao od Swift kad ga je izravno kontaktirala.

Nekoliko članova obitelji Swift čak mu je pomoglo da privuče njezinu pozornost, kako je otkrio magazinu. 'Vjerojatno će me mrziti što ovo govorim, ali...kada je došla na stadion Arrowhead, dali su joj našu svlačionicu na korištenje prije nastupa, a njezini mali rođaci tada su se slikali ispred mog ormarića'.

Što se tiče njihovog prvog susreta, Kelce je bio posve iskren: 'Kad sam je upoznao u New Yorku, već smo nekako razgovarali, pa sam znao da možemo imati ugodnu večeru i, kao, razgovor, i što ide od tamo, ići će od tamo'.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U razgovoru s novinarom J. R. Moehringerom, zvijezda Kansas City Chiefsa također je progovorio o svom odnosu s bratom Jasonom i osjećajima njegove majke Donne prema Swift, objasnivši da 'nikada prije nije izlazio s nekim tko ima takvu auru'.

'Nisam se nikada nosio s tim ali u isto vrijeme, ne bježim ni od čega... Pozornost koju dobiva, svaki dan, paparazzi ispred njezine kuće, ispred svakog restorana u koji ide, nakon svakog leta s kojeg siđe, a ona samo živi i uživa u životu. Kad se ona tako ponaša, bolje da ja ne budem taj koji se ponaša čudno', priznao je.

U intervjuu nazvao ju je 'urnebesenom' i 'genijalkom', također otkrivši kako dijele sličan pogled na obitelj i posao.

'Svi znaju da sam obiteljski čovjek. Njen tim je njezina obitelj. Njezina obitelj radi puno stvari u smislu turneje, marketinga, prisutnosti, tako da mislim da i ona ima puno tih vrijednosti, što mi odgovara', zaključio je.