SERIJA O PAMELI I TOMMYJU

Transformacija o kojoj svi govore: Ne, ovo nije Pamela Anderson već njezina britanska kolegica

09.05.2021 u 12:07

Bionic
Reading

Glumci Lily James i Sebastian Stan, za novu seriju 'Pam and Tommy', transformirali su se u slavni par iz 90-ih, Pamelu Anderson i Tommyja Leeja, a šminkeri su odradili tako dobar posao da bi malo tko posumnjao da to nije slavna Pamela

Hulu je objavio prve slike Lily Jamesa i Sebastiana Stana, prerušenih u bivši par koji je 90-ih punio novinske stupce brojnim aferama i ljubavnim zavrzlamama.

Na prvi pogled malo tko bi posumnjao da na fotografiji nije riječ o slavnoj plavuši koja se proslavila ulogom spasiteljice u 'Baywatchu' i zločestom rokeru, bubnjaru grupe 'Motley Crew'.

'Moji kolege, Sebastian i Lily, puno su više cool od mene. #PamandTommy', tvitao je Seth Rogen, koji u seriji glumi Randa Gauthiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihov famozni filmić iz kućne radinosti.

Rogen je također izvršni producent zajedno s kreativnim partnerom Evanom Goldbergom. U seriji glume i Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese i Mozhan Marnò.

Britanska glumica Lily James je na svom Instagramu podijelila nove slike iz serije uz citat Pamele Anderson: 'Sjajno je biti plavuša. Vrlo je lako iznenaditi ljude kad imaju niska očekivanja'.

Sebastian Stan također se oglasio na društvenim mrežama kako bi odao počast Tommyju Leeju, podijelivši fotografiju sebe u kostimu uz citat rokera: 'Ne prestajemo se igrati jer starimo, starimo jer se prestajemo igrati.