PRVO, PA MUŠKO!

Transformacija Nives Celzijus ostavit će vas bez riječi

05.03.2017 u 21:55

Bionic
Reading

Započela je četvrta sezona glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a led je probila Nives Celzijus kao frontman benda Baha Men otpjevavši njihov hit 'Who Let the Dogs Out'. Žiri je ostao bez teksta

Prvu emisiju četvrte sezone popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' otvorila je u velikom stilu Nives Celzijus transformiravši se u muškarca, točnije pjevača nekad popularnog benda Baha Man. Nives, koju nitko ne bi prepoznao ispod savršene maske, otpjevala je njihiov hit 'Who Let the Dogs Out' i već prvim nastupom podigla atmosferu u studiju, a žiri ostavila u pozitivnom šoku. Gostujući član žirija Damir Kedžo, kao i Sandra Bagarić nisu skrivali oduševljenje. Specifičnim plesnim pokretima Nives je nasmijala sveprisutne, a ni ostali članovi žirija nisu se mogli suzdržati pa su zaplesali u ritmu.

Nives Celzijus priznaje kako nikad u životu nije nekog imitirala pa ju je bilo strah da ne ispadne blesavo. Srećom, to se nije dogodilo. Prva transformacija u mušku ulogu donijela joj neke nove spoznaje. 'Možda ću nakon ovog nastupa početi drugačije gledati na muškarce i više ih razumjeti', poručila je Nives.