nikad zadovoljniji

Tony Cetinski u vrijeme izolacije ima razloga za radost, pokazao je čime se ponosi

21.04.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Pjevač se očito preporodio od kad se preselio u Istru. Osim u stvaranju glazbe dane u karanteni provodi na svježem zraku, šetajući, vozeći bicikl ili radeći oko kuće i na svom bio vrtu kojim se već nekoliko dana hvali na društvenim mrežama

'Navodnjavanje spremno. Još malo i naš Bio vrt bit će spreman za sadnju', pohvalio se Tony Cetinski. Zadovoljan pjevač u hashtagu je naveo 'sretan sam'. Inače, popularni glazbenik u izolaciji je sa suprugom Dubravkom i njezinom majkom.

'Radim svoj bio vrt i kompjutere sam napokon upalio, mikrofon instalirao, snimam pjesme. Imam sve autore Hrvatske po folderima na kompjuteru. Svi šalju pjesme. Nisam nikada u životu snimao koliko sad snimam. Tako da valjda sve ima neke svoje razloge što se sve ovo dešava. Generalno mislim da će se i ljudi malo drugačije ponašati prema prirodi a i jedni prema drugima. Tome se nadam. S ukućanima se slažem super. Sami sebe smo iznenadili. Mislili smo da ćemo se svi poklati. To valjda svi misle. Punica i žena su sa mnom od prvog dana i mi smo trio Fantastikus. Brinu za mene i ja sam sretan. S punicom se odlično slažem', izjavio je za Radio Dalmaciju.

Tony je među ostalim otkrio i da zdravo jede, da se nije ništa udebljao i da se dobro osjeća. Podsjećamo, nakon 25 godina života u Zagrebu u Istru se preselio u kolovozu 2017. godine jer je htio biti bliže roditeljima, a dosadio mu je i užurbani tempo života u metropoli. Početkom ožujka je otvorito školu pjevanja u Opatiji.

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: