'DOGODILA SE TEHNIČKA POGREŠKA'

Tony Cetinski oglasio se nakon koncerta u Baru; evo što je poručio

31.08.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Tony Cetinski održao je koncert u crnogorskom gradu Baru koji, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, neće ostati u dobrom sjećanju mnogim njegovim crnogorskim fanovima

Cetinski je nastupio u Baru, a taj je nastup, kako piše srpski B92 ostavio gorak okus.

Naime, Toni je nakon sat i pol, na barskom šetalištu pored mora, publici poručio ovako: 'Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita', objavio je B92.

Riječ je o nastupu u sklopu manifestacije 'Ljeto sa zvijezdama', a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Tonijeve riječi nisu naišle na dobar prijam.

  • +13
Tony Cetinski u pulskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: Dren Kastriote Sadikaj/Lara Kozliček

Publika u Baru je isprva mislila da se radi o šali, no šale nije bilo, a ni popularni glazbenik nije se više vratio na pozornicu.

Nije dugo trebalo da fanovi podijele svoje razočaranje na društvenim mrežama.

'Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla da čuje tvoje pjesme!', 'Sramota', pisali su razočarani Tonijevi obožavatelji.

O koncertu se na svom Facebook profilu oglasio i sam glazbenik te je rekao da je riječ o nesporazumu.

'Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak sa bine bio poziv na bis, pa je umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba što je sugeriralo kraj koncerta. I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata', stoji u objavi Tonija Cetinskog.

Inače, početkom ovoga mjeseca u sklopu Adria Summer Festivala Cetinski je održao koncert u pulskoj Areni i brojnim hitovima zabavio oduševljenu publiku. Popularni pjevač tom je prigodom pokazao i novi imidž pa smo ga tako nakon dugo godina mogli vidjeti s kovrčicama po kojima je bio poznat na početku karijere.

Naime, krajem studenog prošle godine javno je objavio kako se odlučio podvrgnuti zahvatu transplantacije kose a rezultati su, sudeći prema Tonyjevim fotografijama s tog koncerta bili itekako vidljivi. Tako je nakon dugo godina pokazao je sitne uvojke, po kojima je bio poznat na početku svoje itekako plodne i uspješne karijere.