NISU U DOBRIM ODNOSIMA

Ovu godišnjicu smrti majke Diane prinčevi Harry i William obilježit će daleko od očiju javnosti i odvojeno

31.08.2022 u 16:09

Bionic
Reading

Za razliku od svih dosadašnjih godišnjica smrti njihove voljene, prerano preminule majke Diane, prinčevi William i Harry neće se ujediniti i obilježiti ju javno pred očima cijeloga svijeta

Izvori bliski kraljevskoj obitelji potvrdili su za britanske medije da se prinčevi William i Harry neće sastati uoči 25. obljetnice smrti njihove majke, princeze od Walesa. S obzirom na situaciju, kraljevska braća donijela su odluku da će ove godine preskočiti to.

Podsjetimo, svih ovih godina zajedno su odavali počast na današnji dan, a i prošle godine, unatoč narušenim odnosima, braća su se sastala te predstavila brončanu statuu pred Kensingtonskom palačom.

Ovoga će puta svaki od Dianinih sinova privatno, bez medijske pratnje, obići majčin grob i samostalno proživjeti jedan od najtežih datuma u godini.

'William će provesti dan razmišljajući o nevjerojatnoj ostavštini svoje majke i radu koji nastavlja raditi svaki dan kako bi je unaprijedio na bilo koji način', otkriveno je za Daily Mail.

Istovremeno je mlađi Harry nedavno rekao o majčinoj obljetnici: 'Želim da to bude dan ispunjen sjećanjima na njezin nevjerojatan rad i ljubavi prema načinu na koji ga je radila. Želim da to bude dan u kojem ću podijeliti duh svoje majke s obitelji, sa svojom djecom, za koju bih volio da su je upoznali. Svaki dan se nadam da ću je učiniti ponosnom.'

  • +10
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: solo syndication / dmg media / Profimedia