OČARAva mladolikošću

Tončica Čeljuska fanove počastila vrućom fotografijom u kupaćem kostimu

17.07.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Ljeto je nastupilo pokazujući raskoš svog karaktera, a mnogi su već stigli na svoja odredišta za odmor pa su društvene mreže prepune atraktivnih fotografija naših poznatih dama. Televizijska urednica i voditeljica opet je sve iznenadila s nekoliko morskih kadrova

Nakon završene još jedne uspješne sezone emisije 'U svom filmu' Tončica Čeljuska se počastila putovanjem u Dubai. Otkrila je i skrivene 'dragulje' Zagreba, a sad je pokazala nekoliko fotografija nastalih u Dalmaciji, točnije u rodnoj Baškoj Vodi.

Tagirala je mjesto gdje je skupljala boju i bacila 'kupanac', a pozirala je ležeći u plićaku s osmijehom na licu. Tončici su 54 godine, no u njezinom slučaju, složit će se mnogi, godine su samo broj. Inače, najesen je očekuje novi, zanimljivi projekt na HRT-u.

Ranije je otkrila zašto je, unatoč brojnim drugim poslovnim ponudama, godinama ostala na HRT-u, na koji je stigla 1994. godine. Rekla je da je bilo ponuda, ali da su 'okolnosti bile takve da je presudilo da je ostanak bolja opcija'. Uvijek je, kazala je, 'bilo dovoljno izazova, i danas kad se okrene, ta je priča imala svoju logiku i ona je rasla i napredovala u poslu korak po korak, a takav put joj je odgovarao'.

Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL