ZLATNI SAT

Tončica Čeljuska otkrila oazu mira i dobrih kadrova za poziranje usred Zagreba

05.07.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Voditeljica, urednica i novinarka uživa punim plućima u ljetu. Nedavno je odmarala i uživala u Dalmaciji, na Murteru, a sad sunce hvata na zanimljivim lokacijama usred grada u kojem živi

Tončica Čeljuska u slobodno vrijeme voli putovati, ali i boraviti u prirodi. Tako je u društvu kćeri Tihane pokazala skriveni biser Zagreba. Mnogi ne znaju za 'močvarnu' oazu na jugoistoku grada koji možda ostalima otkrivanje grada romantičan spoj ili šetnju kao u njihovom slučaju.

U jednoj od objava koje je pokazala pratiteljima na Instagramu, u videu je objasnila: da su jezera Savica (koja se nalaze između savskog nasipa i Radničke ceste), doslovno na pet minuta od njezinog stana. Naravno, pao je i selfi.

''Zlatni sat' sat vremena prije zalaska sunca kada je sunce nisko na nebu i nudi meko, difuzno svjetlo. Također i jutarnje svjetlo nakon izlaska sunca. Savršeno svjetlo za fotografiranje!', naglasila je u opisu fotografije na kojoj pozira sa velikim osmjehom i pogledom na jedno od jezera.

Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Ranije je poručila da smatra da je 'bitno da se svakodnevni okoliš mijenja i izmjestiti iz svog prostora' i da se najbolje opušta uz glazbu talijanskog pop-opera trija Il Volo jer je njihov veliki fan, a volim pogledati i dobre filmove i serije te otići i na masažu.