voli putovanja

Tončica Čeljuska javlja se s nove destinacije koja ju je potpuno očarala

09.07.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Voditeljica, urednica i novinarka iskoristila je početak ljeta za putovanje, a ovaj put odluka je pala na Dubai. Čeljusku je grad naprosto oduševio, a oduševljenje dijeli s pratiteljima na Instagramu

Ljetnu pauzu od snimanja i istraživanja Tončica Čeljuska iskoristila je za odmor daleko od granica Lijepe Naše, a na Instagramu je s pratiteljima odlučila podijeliti svoje dojmove grada u koji je stigla. Dubai ju je posve oduševio, premda to nije očekivala.

Dubai je u njoj izazvao čuđenje, no priznala je da isprva uopće nije imala želju posjetiti ovaj grad. Luksuzni hoteli i arhitektura i sposobnost da od pustinje naprave zelenu oazu u kojoj uživaju ljudi iz različitih dijelova svijeta posebno su se svidjeli novinarki koja je boravak u Dubaiju nazvala doživljajem.

'Putovanja na nova mjesta me uvijek nečemu nauče, a najbolje je kad mi skuše predrasude i kad otkrijem koliko pojma nisam imala. Uopće nije bio na mojoj listi želja, a sad jedva čekam da se ponovno vratim! Ljubaznost, multikulturalnost , vrhunski dosezi u hotelijerstvu i gastronomiji, sve su to razlozi da u ovaj grad usred pustinje dolaze milijuni turista iz cijelog svijeta', napisala je HRT-ova voditeljica na Instagramu podijelivši svoje oduševljenje.

S pratiteljima je pokazala kako provodi dane u ovoj poznatoj turističkoj destinaciji, a uživala je i u bogatstvu ponude sushija u kojem je uživala s prijateljicom.

Posjetila je i Burj Khalifu te neizostavan Dubai Mall, a pohvalila se i outfitima koje su ona i prijateljica nosile tijekom putovanja pokazavši da uistinu putuju sa stilom!

Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL