mnogi mu zavide

Tonči Huljić pronašao novo mjesto za stvaranje: 'Sljedeća 3 mjeseca sam na plaži, kad već tako mora bit'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Popularni domaći hitmejker vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Premda je izjavio da nije čovjek koji uza sve svoje obveze još stigne visjeti na Instagramu, profil je ondje ipak otvorio i to prije nekoliko mjeseci. I tamo pokazuje zanimljivosti iz svog poslovnog i privatnog dijela života

Tonči Huljić izolaciju je provodio u Splitu, gdje si je postavljao razne glazbene izazove kako bi si ispunio dane. Među ostalim je pripremao svoju verziju pjesme 'Ave Maria' s kojom želi pokrenuti humanitarnu akciju za pomoć obnovi katedrale. Na društvenim mrežama se s najnovijom objavom pohvalio s novom stvaralačkom destinacijom. 'Došao pisati malo bliže moru. Sljedeća 3 mjeseca sam na plaži, kad već tako mora bit', poručio je Tonči Huljić. 'Samo izolacija. Da se tako', poručio mu je Massimo.

Skladatelj je iz kuće radio i na novom albumu, na kojemu je ostvario suradnju s članovima filharmonije iz Budimpešte, Mohanom Bhattom i mnogim svjetskim glazbenicima. Najavio je i regionalnu turneju, no zbog pandemije je otkazana.

'Naš se život promijenio tako što smo svi na okupu. Vjekoslava nas sve drži na okupu, nakon dugo vremena smo ovako svi zajedno. Fale mi moja putovanja, ja sam 40 godina na putu', izjavio je za IN Magazin Nove TV.

View this post on Instagram

🌊 #toncihuljic

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official) on

Glazbenik, tekstopisac i glazbeni producent osim po brojnim hitovima, suradnjama i ostalim uspjesima, poznat je i po tome što nema dlake na jeziku. 'Ne volim Instagram, ne volim se baviti tim stvarima, ne volim YouTube kanal, ništa ne volim. Sve što je novo, ne volim', izjavio je ranije.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX