UTJEHA U NOVOJ LJUBAVI

Tom Cruise: Odlazak žene koja ga je jedina razumjela

  • Autor: Ivana Čulić
  • Zadnja izmjena 14.02.2017 13:04
  • Objavljeno 14.02.2017 u 13:04
Tom Cruise s majkom Mary Lee South

Tom Cruise s majkom Mary Lee South

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Majka američkog glumca preminula je u snu prošlog tjedna u 80. godini života nakon duge bolesti. Upravo zahvaljujući njoj i njezinoj podršci Cruise je svoju naklonost glumi pretvorio u milijune. Za oca je pak rekao da je bio nasilnik koji nije odobravao njegov izbor profesije

Bila je njegova najveća obožavateljica, vjerna publika, čvrst oslonac i vjetar u leđa svih ovih godina, a njezina smrt najveći je gubitak za Toma Cruisea. Majka slavnog glumca Mary Lee South posljednjih godina imala je velike zdravstvene probleme, a od čega je točno bolovala, nije se doznalo.Preminula je u snu i njezin posljednji ispraćaj održan je u scijentološkoj crkvi u Los Angelesu, na kojem su uz Toma bile njegove tri sestre.

Naklonost glumi Cruise je naslijedio od majke, a njoj je teatar bio san koji nije realizirala. No zahvaljujući sinu, kojeg je od malih nogu ohrabrivala i gurala na kazališne daske, želja joj se ostvarila. Cruise je oduvijek bio jako blizak s majkom i, dok je bila zdrava, pratila ga je na dodjele filmskih nagrada i premijere. Priklonila se zbog njega scijentologiji i bila je jedina žena koja ga nije osuđivala. Cruise je jednom priznao da majci može zahvaliti na mnogočemu, ali ne i ocu, agresivnoj osobi bez razumijevanja za njegov izbor profesije. Rastava Tomovih roditelja dogodila se 1974., a četiri godine kasnije, kad je imao 16, Mary Lee udala se za Johna Southa, od kojeg se također kasnije razvela. 

Kako pišu američki mediji, smrt majke zatekla je Toma Cruisea na pomolu nove ljubavne priče. Tko je nova žena u životu holivudskog glumca, zasad se još uvijek ne zna, no mora da je u pitanju netko poseban, jer skoro pet godina od razvoda od Katie Holmes nije započinjao ozbiljniju ljubavnu  vezu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!