luksuzno putovanje

To se zove dobar provod: Sonja Kovač slavi rođendan na svom omiljenom mjestu

21.06.2022 u 20:57

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica koju mnogi pamte po ulogama u serijama 'Susjedi' i hrvatskoj inačici 'Bračnih voda', prije nekoliko dana napunila 38. godina, a otputovala je u Las Vegas gdje je već slavila rođendane

Kako je otkrila za RTL.hr, Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić nema nikakvih rođendanskih želja i ne boji se starenja jer je to 'prirodni proces koji treba dostojanstveno prihvatiti'. U Las Vegasu će slaviti nekoliko dana, a nakon toga će otputovati i u Los Angeles (u Las Vegasu i Los Angelesu ima puno prijatelja koje svake godine dođe posjetiti).

Čim je stigla na svoje najnovije odredište, na Instagramu je pokazala fanovima kako izgleda dijeći njezine slavljeničke atmosfere. 'Goran kaže da rođedansko slavlje ne može proći bez torte, a sa ovom fashion edition me točno pogodio', opisala je influencerica jedno od svojih darova. Na storiesima se moglo vidjeti i kako sa svojim odabranikom nazdravlja s čašom pjenušca.

'U Vegasu je sve naj na svijetu. Najbolji restoranu na svijetu su tu, a meni kao velikom gurmanu je to jako bitno, najbolji showovi poput 'Cirque du Soleil', najbolji koncerti poput Celine Dion, Elton John, Jennifer Lopez, najbolji hoteli na svijetu, pompozna zdanja koja pružaju puno sadržaja. Na samo 45 minuta od centra Vegasa, na svaku stranu doslovno imate s jedne strane šumu i stijene gdje je temperatura gotovo 25 stupnjeva niža i gdje možete uživati u svježem zraku. Na drugu stranu imate veliko jezero za kupanje i uživanje u vodenim sportovima. Na treću stranu imate skijalište i snijeg, ali samo na 45 minuta od pustinje je skijalište', izjavila je ranije za tportal.

Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL