Pickbox NOW

Tko je ubojica: Supruga, sobarica ili svećenik?

04.03.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Prepoznatljiv britanski smisao za misterij, dramu i kriminal dostupan na Pickbox NOW

Velika Britanija specifična je po mnogočemu, ali samo su britanske detektivske serije mogle prikovati gledatelje ispred malih ekrana iz epizode u epizodu. Misteriozna ubojstva, neočekivani zapleti i neobični likovi smješteni u često tmurnu i kišovitu okolinu pretvorili bi gledatelja u detektiva koji pokušava shvatiti tko je ubojica zajedno s bezvremenskim detektivima kao što su Hercule Poirot, inspektor Morse, Jack Frost i brojni drugi.

Sve sezone britanskih detektivskih serija obavijenih velom tajne dostupne su na Pickbox NOW!

Poirot (Agatha Christie’s Poirot)

Pokušajte riješiti neke od najnevjerojatnijih zločina s najpopularnijim detektivom svih vremena – Poirotom, kojeg glumi fenomenalni glumac David Suchet! Svih 13 sezona bezvremenske detektivske serije Poirot (Agatha Christie’s Poirot) dostupno je na Pickbox NOW.

Inspektor Morse (Inspector Morse)

Na top-ljestvici 100 najboljih britanskih serija svih vremena Inspektor Morse nalazi se na 42. mjestu. U glavnoj je ulozi John Thaw kao inspektor Morse, a glumac je rekao kako uživa u tome što je njegov lik potpuno drukčiji od Poirota. Naime, iako briljantan, Morse nema uvijek pravo, često zna uhititi pogrešna čovjeka ili nešto krivo zaključiti. Svih 12 sezona detektivske serije dostupno je na Pickbox NOW.

Umorstva u Midsomeru (Midsomer Murders)

Hit-serija prema nagrađivanim detektivskim romanima Caroline Graham ima obožavatelje diljem svijeta i još privlači novu publiku, dobru kritiku i glumačke talente. Naizgled idiličan život engleskog sela u okrugu Midsomer krije mnoge tajne, ucjene, intrige, prijevare, preljube, pa i ubojstva, a na glavnom je inspektoru Barnabyju da ih sve razotkrije.

Frostov pristup (A Touch of Frost)

Jedna od dugovječnijih i briljantnijih serija na televiziji, Frostov pristup temelji se na romanima pisca R. D. Wingfielda. U glavnoj je ulozi David Jason kao Jack Frost, iskusni i predani detektiv koji često ima problema sa svojim nadređenima. Svih 15 sezona detektivske serije dostupno je na Pickbox NOW.