U CANNESU

Tko je rasplakao Kirsten Dunst?

28.05.2017 u 17:42

  • +5

Kirsten Dunst u Cannesu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Osim što je s Jessejem Plemonsom utvrdila datum vjenčanja, Kirsten Dunst uživa i u dinamičnoj i uspješnoj karijeri pa je fotografe prilično zbunilo kad su 35-godišnju glumicu ulovili kako plače na premijeri filma 'The Beguiled'

Kirsten Dunst rasplakala se na premijeri filma 'The Beguiled' na Filmskom festivalu u Cannesu. To je mnoge poprilično iznenadilo.

Nije čudno što su oni koji su glumicu vidjeli bili zbunjeni njenim suzama, s obzirom na to da Kirsten Dunst upravo planira točan datum vjenčanja s Jessejem Plemonsom, a karijera joj je u usponu. One koji su vidjeli kako glumica plače još je više zbunilo što je bila okružena dragim prijateljicama Sophijom Coppolom i Elle Fanning.

No na kraju je ispalo kako neobičan prizor ima prilično jednostavno objašnjenje – glumica je izgubila kontrolu nad osjećajima i pustila je suze sreće kad su se Sophia Coppola i ona ponovo našle na crvenom tepihu u Cannesu, nakon dugih 11 godina. Njih dvije zadnji su put surađivale 2006. na filmu 'Marie Antoinette'.

Osim što se vidjela sa Sophijom Coppolom i Elle Fanning, Kirsten Dunst također je pozirala sa kolegama s kojima je snimala film 'The Beguiled', Nicole Kidman i Colinom Farrellom.

YouTube Autor: YouTube