ČUVA STARE STVARI

Slavna glumica nosi štikle stare 10 godina i baš je briga

28.02.2017 u 15:20

Bionic
Reading

Glumica Kirsten Dunst pokazala je kako gaji posebnu dozu ljubavi prema određenim dizajnerskim komadima iz svog ormara, pojavivši se na ovogodišnjim Oscarima u istim štiklama koje je nosila i prije 10 godina uoči Met Gala večere 2007.

Svaka žena zna kako je za par savršenih štikli za izlazak potrebno puno traganja, a kada ih napokon pronađete između žene i cipela rodi se posebna ljubav koju muški rod nikada neće shvatiti. Nosit ćete ih iznova pa makar bile stare i nekoliko godina. A da ne govorimo o suludoj pomisli da ih bacite i kupite nove. Nove ćete vjerojatno i kupiti, ali omiljene štikle uvijek će ostati omiljene i teško da će ih i jedna žena baciti u smeće.

Tu ljubav prema omiljenom paru štikli poznaje i glumica Kirsten Dunst. Ljubav između glumice i njenog para Christian Lacroix crnih stiletto štikli traje punih 10 godina.

Prvi se puta prošetala u njima crvenim tepihom 2007. godine na Met Gala večeri gdje je došla u pratnji tadašnjeg dečka Johnnya Borrella , frontmena grupe Razorlight. Svoje bezvremenske Christian Lacroix ljepotice Kirsten je uskladila s Yves Saint Laurent satenskom modro plavom haljinom s crnim tilom.

Iako je haljina tada proglašena jednom od najgorih haljina na Met Gali 2007., glumičinim cipelama nikako ne pripada ta titula. Elegantne štikle Kirsten je nosila još tko zna koliko puta nakon ovog pojavljivanja, no većina holivudskih zvijezdi svoje cipele vrlo brzo zamijeni novim parom. Ali ne i Kirsten.

Glumica je za ovogodišnju dodjelu Oscara izvukla iz ormara svoje omiljene štikle i u njima još jednom prošetala crvenim tepihom, što dovoljno govori o tome koliko su joj drage cipele. Iako je prošlo čak 10 godina, ove bezvremenske Lacroix štikle i dalje izgledaju odlično. Glumica je svoje cipelice uskladila s raskošnom crnom Dior haljinom koje su stajlingu dale savršen završni pečat.

Za razliku od svojih estradnih kolegica, Kirsten je poznata po ponavljajućim outfitima na crvenom tepihu, što dovoljno govori o njezinoj ljubavi prema određenim dizajnerskim komadima koje brižno čuva u svom ormaru. I zašto ne bi? Ima našu punu podršku.