ZAJEDNIČKA STRAST

Tko je koga 'nokautirao': Svjetska prvakinja u boksu Ivana Habazin u ringu s Davorom Bernardićem

18.04.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Naći se u klinču s aktualnom svjetskom prvakinjom u boksu nije mudar potez. Predsjednik SDP-a očito je imao hrabrosti za to te je okušao sreću s Ivanom Habazin. Kako je njihov susret završio, možemo samo nagađati, a oboje su za tportal ispričali svoje dojmove

'Mlad je, stigne naučiti', napisala je Ivana Habazin pokraj fotografije koju je objavila na Instagramu, na kojoj pozira sa šefom oporbe Davorom Bernardićem koji trenira boks. 'Odličan je početnik, dobro sluša, a to je najbitnije s obzirom da ima puno detalja u boksu koje moraš pohvatati', otkrila je svjetska prvakinja.

'To nije ništa profesionalno. Povremeno treniram kad ulovim vremena, a to je rijetko', poručio je pak za tportal predsjednik SDP-a. Na pitanje opušta li ga taj sport bolje nego košarka, kojom se također bavi, poručio je: 'Sljeme je broj jedan, onda košarka, pa boks i slično.'

Mlada boksačka zvijezda često ima sparing treninge s muškarcima. To je nešto teže, izjavila je, ali je svakako dobro za napredak.

Trenutno ne razmišlja i ne vidi se u trenerskom poslu jednog dana. 'Posvetila sam vrijeme i ambicije, uz ovaj sportski život, intelektualnom razvoju, tako da ne znam što će biti u budućnosti. Svakako ću raditi nešto u tim smjerovima koje završavam', izjavila je nedavno za tportal.

  • +12
Hrvatska boksačica Ivana Habazin Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL