LijepA i u doba EPIDEMIJE

Antonija Blaće pokazala kako se u izolaciji može napraviti super frizura i šminka

05.04.2020 u 22:30

Bionic
Reading

Svima je dosadno u samoizolaciji, a stranim i domaćim zvijezdama možda čak i malo više, sudeći prema onome što sve objavljuju na društvenim mrežama posljednjih dana. Voditeljica i producentica odlučila je razbiti dosadu tako što je 'uzela stvar u svoje ruke' i uljepšala se kao za izlazak

Premda se trenutno nalazimo u izolaciji te frizura kao takva i nije glavni fokus, ipak ne treba u potpunosti zaboraviti na omiljene beauty rituale s kojima ćete se sigurno osjećati bolje. To dobro zna i Antonija Blaće koja je pokazala da je sama napravila zanosne lokne.

'Našminkala se, stavila sam čak i trepavice, Malo da se ko' čovjek osjećam. Inače više ne znam je li mi trenirka pidžama ili pidžama trenirka', našalila se RTL-ova voditeljica i producentica na Instagram storyju.

Prije nekoliko dana priznala je kako joj je u izolaciji posebno izazovno održavati zdrave navike te pravilno trenirati. Istaknula je kako je njezina najveća motivacija u ovim trenutcima upravo ona sama sebi, kako joj je cilj dostići vlastiti izgled od prije nekoliko godina. Antonija je pokazala svoju stariju fotografiju nastalu za vrijeme snimanja showa 'Big Brother' na kojoj je u kratkoj crnoj haljini i visokim čizmama na vezanje. U opisu koji je popratila objavu naglasila je da je sama sebi najveća motivacija te napisala 'Ono kada si sam sebi #bodygoals'.