SVE SE MOŽE

Bojana Gregorić pohvalila se novom vještinom koju je savladala u karanteni

25.03.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Budući da su svi saloni ljepote i kozmetičke ustanove privremeno zatvoreni, mnogi se građani snalaze na razne načine očuvati navike koje su i inače redovito obavljali. Primjerice Bojana Gregorić Vejzović pokazala je kako brine o izgledu svoga supruga

‘Što ste vi novo svladali u karanteni? Enes Vejzovića neću poticati u savladavanju šišanja ni pod razno, ali morat će naučiti pofarbati izrast jer uskoro me neće prepoznati’, objavila je glumica Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju na kojoj šiša svog supruga Enesa Vejzovića u njihovu zajedničkom zagrebačkom domu.

Naša poznata televizijska i kazališna glumica uredila je svoga dugogodišnjeg supruga s kojim dijeli dvoje djece.

Isto tako Bojana je objasnila da njihov gradski stan nije skroz siguran za život te da čekaju dežurne statičare koji bi trebali pregledati ispravnost njihovih zidova.

‘Kako ste svi? Kako ste Zagrepčani moji? Nama statičari još nisu stigli, spavaće sobe ne upotrebljavamo jer se žbuka sa stropa trusi novim podrhtavanjima, koja su hvala Bogu puno slabija! Spavamo kao sardine u dnevnom boravku, ali i to će proći!! Ajmo probati samo s pozitivom! Da čujem što ste novo svladali?’, zaključila je zgodna brineta.