totalna promjena

Tko bi rekao da je Nives Celzijus nekad ovako izgledala

22.05.2017 u 06:54

Bionic
Reading

Iako su fanovi navikli da ih uvijek viđaju u top izdanjima, namontirane i dotjerane, mnoge poznate osobe su na početku karijera izgledale znatno drukčije nego danas. Jedna od naših najseksepilnijih pjevačica danas žari i pali svojim pjesmama, književnim uracima te gledatelje oduševljava transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', od samog pojavljivanja na sceni uvijek je njegovala vamp imidž, a zanimljivo je vidjeti kako se mijenjala kroz godine

Neke poznate zvijezde odrastale su pod povećalom javnosti, dok su neke to postale tek s vremenom.

Prvi put se pojavila u javnosti u televizijskoj emisiji 'Maksovizija' na televiziji Palma 1997. godine. Tada je bila u više nego provokativnom izdanju, u kožnoj suknji s izrezima, dok je iznad pojasa imala samo minijaturni, kožni grudnjak koji je jedva skrivao njene bujne grudi. Nakon gostovanja u spotu Mladena Burnaća 'Ne zovi mala policajce' postalo je jasno da će postati jedna od najseksepilnijih pojava na domaćoj estradi.

Pjevačku karijeru započela je sa Zrinkom Tutićem kada je imenu dodala nadimak Celzijus. Uz njegovu pomoć na tržište je izbacila svoj prvi studijski album naziva 'Cura moderna'. Razočarana time što njezin prvi album nije pronašao put do publike, neko vrijeme povukla se iz glazbenih voda, a vratila se ponovo tek 10 godina kasnije, 2009. godine sa singlom 'Bijesna'.

Uvijek je njegovala atraktivni look na račun kojeg je radila i kao model. Moglo je se vidjeti na raznim modnim pistama kako nosi revije ili na raznim prigodama gdje je radila kao hostesa. Često je naglašavala da je vrlo zadovoljna svojim izgledom, što potvrđuje čestim objavljivanjem fotografija na svojim profilima na društvenim mrežama. Popularnost joj je porasla i objavljivanjem golih fotografija u Playboyu 2004. godine.

Prije dvije godine postala je plavuša zbog snimanja spota za pjesmu 'Biondina', koju je snimila s klapom Sveti Florijan, no ubrzo se vratila svojoj prepoznatljivoj brineta varijanti.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Danas je Nives majka dvoje djece, domaćica, spisateljica. Zbog talenata za imitaciju i glumu koje je pokazala u zadnje vrijeme, uživa veliku naklonost širokih masa, a izgleda bolje nego prije 20 godina.

Nives Celzijus Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric