zavirite iza kulisa

'The Voice' iza kulisa: Iva Šulentić pokazala kako izgledaju pripreme za veliko finale

27.01.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Popularna hrvatska voditeljica pružila je priliku obožavateljima da zavire iza kulisa 'The Voicea' uoči priprema za večerašnju završnicu

Večeras je pred nama uzbudljivo finale četvrte sezone popularnog showa 'The Voice Hrvatska' u kojem će se za laskavu titulu najljepšeg glasa hrvatske boriti Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec.

Uoči napete završnice, dio kadrova s jučerašnje probe podijelila je voditeljica Iva Šulentić, koja je na svom Instagram Storyju stavila niz kratkih kadrova s posljednjih priprema.

Fanovi su time dobili jedinstvenu priliku da barem nakratko zavire iza scene megapopularnog natjecanja te vide kako sve izgleda dan uoči emisije koja se očekuje s velikim nestrpljenjem.

Iva Šulentić u nizu kratkih videa pokazala je s koliko pozornosti mentori prate završnu probu svojih finalista te kako izgleda studio dok se dotjerava za finalnu emisiju.

Finale 'The Voice' na rasporedu je u subotu od 20:15 sati s prijenosom uživo na drugom programu Hrvatskog radija te HTV 1.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT