zgodna poput brata

Glazbena obitelj: Evo kako izgledaju sestra i brat Dine Jelusića

24.01.2024 u 10:21

Bionic
Reading

Jedan od ponajboljih domaćih vokalista kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti kako mentorira u showu 'The Voice' ostvario je do sad zavidne uspjehe, a sve je krenulo dječjim Eurosongom i pjesmom 'Ti si moja prva ljubav'. Manje je poznato da je na dječjem Eurosongu nastupila i njegova sestra

Dino Jelusić ima glazbenu obitelj. Tata Dario je svirao je u grupi Neki to vole vruće, mama Sandra svira flautu, a i tri godine mlađa sestra Lorena je pokupila glazbene gene. Među ostalim je predstavljala Hrvatsku u Belgiji s autorskom pjesmom 'Rock Baby'.

Nastupala u nekoliko mjuzikla u Americi, a pomogla u pisanju i skladanju Dinovog albuma 'Prošao sam sve' te je i danas je glazbeno aktivna. Nastupa sa svojim zaručnikom Filipom Smokvinom, gitaristom.

Par nerijetko objavljuje zajedničke fotografije i snimke na društvenim mrežama.

Izvor: Društvene mreže

Prije nekoliko godina Dino je komentirao svoj odnos sa sestrom. Otkrio je da smatra kako su potpuno različite osobe, ali njihov odnos ocijenio je dobrim.

'Vrlo često imam osjećaj da bi moj život dobro zaradio kad bi se pretvorio u reality show, posebno ako bismo u njega uključili cijelu moju obitelj, što je priča za sebe', napisala je pak Lorena na svom blogu. Dino i ona imaju i mlađeg brata Brunu, koji im podosta sliči.

  • +10
Mentori u novoj sezoni 'The Voice Hrvatska' Izvor: Promo fotografije / Autor: D. Cepak/HRT