UVIJEK IZRAVAN I NASMIJAN

The Rock širi samo dobre vibracije: Dwayne Johnson svojim reakcijama ne prestaje oduševljavati

26.11.2021 u 11:50

Bionic
Reading

Dok su turističkim autobusom prolazili Los Angelesom, obilazeći kuće bogatih i slavnih, pored grupe turista zaustavio se u automobilu Dwayne Johnson i obratio im se, ostavivši sve bez riječi

Holivudska zvijezda, popularni The Rock, ostavio je slučajne turiste bez teksta kada im se na američki Dan zahvalnosti zaustavio pored njihovog autobusa, kojim su bili u obilasku kuća poznatih i slavnih, i obratio. 49-godišnji Dwayne Johnson otvorio je prozor na automobilu i upitao skupinu:

'Jeste li već vidjeli moju kuću?' Od šoka, ljudi su zanijemili, držeći samo upaljene kamere na svojim telefonima i snimajući što se događa, a nakon što je netko odgovorio da još nisu, Johnson se nasmijao i dodao: 'Ok, cool, neka tako i ostane.'

Nakon svega poželio im je i sretan Dan zahvalnosti i potom se odvezao dalje, ostavivši sve u čudu. Kratku snimku Dwayne Johnson objavio je na svom Instagram profilu, baš kao i onu nastalu nekoliko dana ranije na prikazivanju njegovog posljednjeg filmskog hita 'Red Notice', na koji je pozvao najveće obožavatelje.

  • +4
Dwayne Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Abc/Jimmy Kimmel Live / Zuma Press / Profimedia

Među njima je bio i veteran mornarice Oscar Rodriguez, čija ga se priča dotakla. Naime, Oscar brine o svojoj 75-godišnjoj mami, uz to je osobni trener, govornik u lokalnoj crkvi, ali i pomaže i pruža pomoć ženama žrtvama obiteljskog nasilja. Upravo zbog toga Johnson je odabrao upravo njega i poklonio mu svoj osobni automobil, što je Rodrigueza ganulo do suza.