nježna poruka

Tereza provela pet nezaboravnih dana 'u najljepšem gradu na svijetu'

06.02.2024 u 22:07

Bionic
Reading

Prva hrvatska pjevačica s uspješnom europskom karijerom i jedina koja nosi titulu viteza, neraskidivo je vezana uz svoj rodni kraj u kojem se posebno osjeća i kojem se često vraća što zbog privatnih što poslovnih obaveza

Tereza Kesovija 'spustila' se na nekoliko dana iz Zagreba u toplo dalmatinskom ozračje gdje je među ostalim, uživala ispijajući kave na suncu na Stradunu, fotografirajući se s najmlađim fanovima. Razlog njezinog boravka u Dubrovniku bilo je slavlje u čast zaštitnika svetog Vlaha.

To je za pjevačicu posebno je emotivan doživljaj jer joj se u pamćenje usjekao još kao malenoj djevojčici. Njezin otac Antun naime, bio je predvodnik barjaktara koji je nosio najveći barjak od Katedrale do Onofrijeve fontane prekon sporednih ulica i natrag do Straduna. Ponesena emocijama i sretnim trenutcima nastala je i jedna od najnovijih objava na njezinom Instagram profilu.

diva u tvornici kulture

Pogledajte kakva je atmosfera vladala na rasprodanom koncertu Tereze Kesovije

Pogledaj galeriju

'Sretna jer sam provela pet nezaboravnih dana u najljepšem gradu na svijetu, okužena ljubavlju svih prisutnih kako mojih Dubrovčana i Konavljana tako i ljudi pridošlih odasvud a svi smo se slili u njegove zidine svojim prisustvom uveličati festu sv. Vlaha. Do skorog vidjenja, ljubljeni moj grade'.