jedinstvena u svemu

Kakav nježni prizor: Tereza Kesovija u rijetko viđenom izdanju

21.11.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Legendu hrvatske scene, pjevačicu impozantnog glasa koji na prvu prepoznaju generacije ljudi s naših prostora, uvijek smo navikli vidjeti besprijekorno dotjeranu bilo da je riječ o izlasku na pozornicu ili pojavljivanju na kakvom drugom javnom događaju. Sada je svijetu pokazala svoje do sad publici nepoznato izdanje, ono kućno

'Spremna za večernju šetnju jesam, samo još koju kalorijicu da sam u plusu i krećem', opisala je Tereza Kesovija fotografiju na kojoj ju se može vidjeti u trenirci i zimskoj jaknici kako hrani svog psića, kujicu Nike, pasmine kavalirski King Charles. Sudeći prema komentarima koji stižu, fanovi su se raspametili.

'Samo uživajte u šetnji i mi smo presretni', 'E sad treba vidjet ko više voli slatko Nike ili Tere, uživajte obe', 'Tereza i Nike = Ljubav', poručuju joj. Inače, pjevačka diva je više puta u svojim medijskim istupima pričala o svojim četveronožnim prijateljima.

'Najviše voli keksiće! I to ručno izračene koje, zahvaljujući prijateljima, dobiva iz Slovenije. Moja Nike najviše voli jesti, spavati i maziti se. Ništa neobično za jednog psa, zar ne? Ona zaista razumije i uživa kad joj se kaže da je lijepa', otkrila je ranije za Večernji list Tere (kako joj tepaju bliske osobe ali i fanovi).

Prije nje imala je kujicu Kike (u Terezin dom stigla je zahvaljujući sinu Alanu), nasljednicu njezine nenadoknadive Lili s kojom je dugi niz godina dijelila i dobro i zlo. Bile su iste pasmine kao Nike. Svojedobno je imala dva vučjaka i Bichona. Inače, pjevačka diva smatra da su psi 'najčišća ljubav koju netko može pružiti'.

  • +3
Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX