nasmijava pratitelje

Tea Blažević se šali na svoj račun: 'Kažu moji, odjenula si sako, mora biti da će padati sjekire'

20.01.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Meteorologinja N1 televizije nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, ali poznato je kako se narijetko voli našaliti na račun sebe i svog posla, točnije vremenske prognoze. Ovog puta bilo je to na temu odijevanja

Odjeću, izjavila je svojedobno Tea Blažević, odabere sama, usput. Znam što voli odjenuti i što mi dobro stoji pred kamerama pa se voli sama pobrinuti za odjevne kombinacije. Meteorologinji su osobito drage cipele s visokim potpeticama pa u šali zna reći da u njima bolje misli.

  • +5
Tea Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, zgodna meteorologinja pozirala je ispred studija N1 televizije u crnim trapericama, a na žutu dolčevitu nabacila je i crni sako. Kolege su je očito zafrkavale na račun toga pa je fotografiju komentirala: 'Kažu moji, odjenula si sako, mora biti da će padati sjekire'.

'Nisam tip osobe koji uživa u besciljnom hodanju po trgovinama. Volim šoping, ali idem kupovati s razrađenim planom. Volim se svako malo počastiti, nagraditi nekim modnim novitetom jer me to, moram priznati, baš uveseli', izjavila je ranije za tportal. Cipele i odjeću često razmjenjuje sa starijom sestrom Anom, anesteziologinjom.

Inače, u studenom se doznalo da više nije u vezi s Tihomirom Ladišićem. Trenutačno je posvećena svome djetetu, jedanaestogodišnjoj Lauri koju odgaja sama. Rekla je da je teško biti samohrani roditelj i da ponekad doista zatreba pomoć stoga joj ponekad teško padne što mora provesti na poslu deset sati, od ranog jutra, dok je ona sama, a kad su zajedno, nastoji je usmjeravati kako bi dobila ideju kako se nositi s raznoraznim situacijama dok ona nije uz nju.