oduševila prizorom

Tatjana Dragović skupila brojne komplimente zahvaljujući novoj fotografiji na kojoj pozira u badiću

14.10.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Bivši top model sa zavidnom međunarodnom karijerom na svom Instagram profilu najčešće objavljuje sebe. Ovaj put Tatjana Dragović pratitelje je oduševila objavom u kupaćem kostimu

Da poziranje odavno ima u malom prstu pokazala je još jednom Tatjana Dragović. Vlasnica concept storea i supriga glazbenika Vlahe Arbulića (s kiim ima ima kćer Luce) prisjetila se ljetnih dana i počastila pratitelje atraktivnom fotografijom.

Poduzetnica se pokazala u badiću i efektnom pareu tropskog uzorka istaknula ravan trbuh, noge, preplanulost, a izgled je zgodna 43-godišnjakinja upotpunila zlatnim nakitom i sunčanim naočalama. Uz maramu koju je zavezala oko struka uparila je bijeli topić francuske modne kuće Dior te pokazala underboob, odnosno dekolte s donje strane poprsja.

Naravno, pratitelji su joj u komentarima uputili komplimente na račun tog vrućeg izdanja. Prije toga se pokazala u još jednom sjajnom izdanju - uskim trapericama visokog struka, bijeloj majici s neobičnim izrezom i bijelim štiklama. 'Televisa presenta', napisala je tada u opisu.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL