vitka linija

Nikad je nismo vidjeli ovakvu: Tajči je spremna za ljeto, uskočila je u kupaći kostim

24.05.2021 u 17:24

Bionic
Reading

Nekadašnja zvijezda domaće estrade koja s obitelji već dugo živi u SAD-u, na društvenim mrežama uglavnom objavljuje svoje glazbene snimke, motivirajuće 'life coach' poruke i najavljuje seminare koje održava, a sada je Tatjana Cameron Tajči svoje pratitelje iznenadila rijetko viđenim prizorom

Zagrepčanka s američkom adresom prošla je sve: od estradne slave, preseljenja na drugi kontinent i gubitka supruga nakon čega je ponovno našla ljubav, a dušu je ogolila u knjizi '(Ne)slomljena' koja je na hrvatskom tržištu. Tatjana Cameron Tajči osnovala je udrugu Waking Up Revolution, nastupa kao motivacijska govornica, održava seminare i radionice. Fanove redovito obavještava o svojim aktivnostima. Do sada smo je, među ostalim, više puta mogli vidjeti na plaži, ali nikad nije pozirala da se vidi u cjelosti.

Jedna od najvećih domaćih zvijezda devedesetih fotografirala se u kabini za presvlačenje i s osmjehom na licu pokazala vitku liniju u crno-bijelom, dvodjelnom kupaćem kostimu. U opisu fotografije je napisala da je 'spremna za ljeto'.

Na temu toga što je zaslužno za njezin vječno mladoliki izgled, ranije je pričala za tportal.

'Možda pozitivna energija. Radost življenja. Optimizam. Kad se osjećam loše ili ne motivirano, ili kad me uhvati neki mrak, odmah mi se vidi na licu - ostarim kao Dorian Gray. (smijeh) Važno je dopustiti i boli i danima u kojima se ne osjećamo dobro da se dogode… pa onda stati i dati tijelu i srcu i duši da se odmore. Jedino se ne smijemo zaglaviti u tim teškim emotivnim situacijama. A za to treba imati podršku. Nekima je dovoljna kava s prijateljima, a nekima coach ili psihoterapeut. Važno je nemati osjećaj srama ili nesposobnosti kad trebamo podršku. Moja majka je meni velika podrška, i mislim da - osim što mi je genetski prenijela mladoliki izgled, njena energija i ljubav jednako pridonose tome', rekla je Tajči.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss