ROĐENDANSKO SLAVLJE

Tarik Filipović pripremio Lejli vikend za pamćenje: '47 godina uljepšavaš ovaj svijet'

09.10.2023 u 10:39

Bionic
Reading

Bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića ovog je vikenda proslavila 47. rođendan, a suprug joj je pripremio provod za pamćenje

'47 godina uljepšavaš ovaj svijet... 17 godina činiš moj život ljepšim… mene sretnijim… malena palčica koja je svoj otisak ostavila u srcima mnogih ljudi premda bih je, ljubomorno, imao samo u svom… bez patetike - hvala ti što postojiš!

Sretan rođendan ljubavi… voli te tvoj T. Znam da se damama ne spominju godine, ali zeznuh u prvoj rečenici', riječi su kojima je glumac i voditelj Tarik Filipović popratio video posvećen voljenoj Lejli za rođendan, na što mu je ona odgovorila kratko i jasno - 'Volim te.'

A da su za bivšu Miss Hrvatske godine uistinu samo brojka na papiru, jasno je vidljivo i iz njezinih najnovijih objava na Instagramu. Za svoj rođendanski provod Lejla Filipović je odjenula bijeli sako, koji je bio u službi mini haljine, a kojim je istaknula duge, vitke noge.

ženi se košarkaš

Glamurozno vjenčanje u Dubrovniku okupilo brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

U toj kombinaciji savršeno su se pokazale sandale s velikom mašnom u ljubičastoj boji. Tarik je voljenu Lejlu odveo na večeru, a u dogovoru s vlasnicima restorana, u kojem su uživali u najboljim delicijama, pripremio joj je i iznenađenje - desert u kojem je bila zabodena prskalica.