IZGLEDA SJAJNO

Lejla Filipović u efektnom crnom bikiniju koji tako laska njezinoj figuri

12.08.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Nekadašnja misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, pozirala je na stijenama u moru i za svoj izgled dobila brojne komplimente

Uz stihove velikog hita Olivera Dragojevića 'Trag u beskraju', Lejla Filipović je objavila fotografiju s mora i s istom oduševila svoje brojne prijatelje, ali i pratitelje na Instagramu.

Na njoj Lejla pozira u crnom bikiniju s efektnim detaljima, a koji itekako laska njezinoj vitkoj figuri. Riječ je o ringovima strateški postavljenim između grudi, kao i na bokovima, koji su ovaj bikini učinili itekako posebnim.

I bivša Miss Hrvatske dobro zna da nema greške s malim crnim bikinijem. Baš kao što je mala crna haljina vječni komad za dnevne i večernje haljine, tako je crni bikini modi klasik koji je desetljećima sastavni dio dobrog modnog izričaja.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Bez obzira radi li se o uskom bikiniju s trokutastim gornjim dijelom, sportskom, klasičnom, modeli s gaćicama niskog ili visokog struka sa ili bez trakica za vezanje, jedno je sigurno – crni bikini dobar je izbor baš svake godine. Uvijek djeluje stilski dotjerano i trendi, a uz to laska svakom tonu kože.

ženi se košarkaš

Glamurozno vjenčanje u Dubrovniku okupilo brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

Lejla je odabrala model s visokim modelom gaćicama koje sežu iznad pupka, a kojima je naglasila ravan trbuh i tanak struk, a zbog visokog izreza na bokovima dodatno je vizualno izdužila noge. Sve je zaokružila trendi slamnatim šeširom sa crnim detaljima.

Za svoj izgled dobila je brojne komplimente, među ostalima i da izgleda kao 'morska vila'.