generacija su

Tarik Filipović o poznanstvu sa Severinom: 'Njezino srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine'

27.04.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Još se sliježu dojmovi sa Severininog rođendana održanog prošlog tjedna. Već se moglo vidjeti mnoštvo fotografija i videa s te velike proslave od mnogih uzvanika, a među njima je bio i glumac i voditelj koji je stigao sa suprugom Lejlom a koji se prisjetio prvog susreta sa slavnom splitskom pjevačicom

'Poznajemo se više od pola života, a negdje smo na pola života. Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana prije nje iste godine… divnih druženja, smijeha, ponekih suzica koje život donese i da se ne vidimo godinama uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali', piše Tarik Filipović na Instagramu i dodaje:

'Kažu - 'ostavi me na kratko, kada se vratiš neću biti isti'. Istina, ali njezino srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine. Dame se ne pita za godine pa ih neću spominjati. Zajedno imamo 100 godina, a generacija smo', poručio je na kraju glumac i voditelj i Severini uputio rođendansku čestitku.

Osim Tarika i Severine, ove godine 50. rođendan su proslavili Bojana Gregorić Vejzović i Joško Čagalj Jole, a uskoro će ga (točnije u srpnju) proslaviti i Nina Badrić.

  • +67
Proslava Severininog 50. rođendana Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL