nezaboravni tulum

Tarik Filipović pokazao detalje proslave svog 50. rođendana: 'Zapjevala je supruga i rođena sestrica'

15.03.2022 u 09:12

Bionic
Reading

Glumac i voditelj HRT-ovog kviza 'Tko želi biti milijunaš?' proslavio je svoj veliki, 'okrugli' dan u društvu prijatelja i kolega, a njegova supruga Lejla već danima dijeli prizore s proslave. Sad su osvanule još neke fotografije s veselice koje je Tarik pokazao na svom Instagram profilu

Već se kod Lejle Filipović, Arije Ruzvić ali i Ornele Vištice na Instagramu moglo vidjeti da je bilo urnebesno zabavno na Tarikovoj proslavi rođendana. Uz balone, veliku čokoladnu tortu za dobru atmosfru pobrinuli su se glazbenici Ante Gelo i Mirza Tetarić, a mnogi su se dohvatili mikrofona i pustili glas.

'Zapjevala je i zakonita supruga a i rođena sestrica', opisao je Tarik Filipović fotografije koje je objavio na Instagram storyju. U nastavku se našalio da se 'pojavila i čudna žena koja se prvo napila krvi njemu, a kasnije poljubila njegovu ženu' te je objasnio da je riječ o Viktoriji Rađa koja je sa suprugom Dinom bila među dobro raspoloženim gostima.

Glumac i voditelj dobio je brojne čestitke za svoj jubilarni rođendan. Nema tko mu na društvenim mrežama nije čestitao od Severine, Suzy Josipović (koja je bila i na proslavi), Nine Badrić, Indire Levak. Povodom rođendana Tarik je objavio i fotografiju sa svojim roditeljima te posebno naglasio da mu je upravo majka napravila tortu. U prvi plan pala je torta ukrašena šlagom i svjećicama.

  • +3
Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX