zauvijek se oprostio

Shrvani Tarik Filipović objavio emotivnu poruku: 'Danas je oči zauvijek sklopio moj drugi tata...'

27.02.2022 u 23:00

Bionic
Reading

Glumac i voditelj proživljava teške i emotivno iscrpljujuće trenutke opraštajući se od vrlo bliske i njemu važne osobe. Na profilu na Instagramu Tarik je objavio post posvećen danas preminulom stricu Ekremu Filipoviću

'Zaspao je moj Eka. Danas je zauvijek sklopio oči moj amidža, striko, adžo, adžuka, striček… Jedan od nekoliko najvažnijih figura mog života, moj drugi tata, moj stariji brat, moj zaštitnik, prijatelj… Sve… Mladić cijeli svoj život, mangup, gospodin… Prva vožnja autom, prva roba iz Trsta, prvi televizor, prvi posao u njegovom caffeu Baltazaru… Bio sam njegovo 'mini' izdanje… ', napisao je Tarik u postu.

'Toliko zajedničkih trenutaka zauvijek urezanih u sjećanje… Osjećaj sigurnosti jer znam da je on uvijek tu… I ostat će… Uvijek i zauvijek… Voli te tvoj Tarik… Puno… Puno. Ekrem Filipović, 12.01.1952-27.02.2022'., vrlo emotivno završio je objavu Tarik na Instagramu uz fotografiju strica.

Brojni pratitelji, pratitelji i kolege izrazili su mu sućut, a ispod objave s emotikonom slomljenog srca javila se i supruga Lejla Filipović, njegova velika potpora u svim životnim trenucima. Među komentatorima našla su se i poznata imena, poput Tatjane Jurić, Bojane Gregorić Vejzović, Nataše Janjić i Viktorije Rađe.

  • +2
Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL