rastapa srca

Tara Thaller zapjevala u karanteni, a pratitelji joj poručili da se ježe na njezinu interpretaciju

01.05.2020 u 13:39

Bionic
Reading

Mnogima je već dobro poznato kakav sjajan glas ima, jer je svojim glazbenim talentom oduševila kroz show 'Zvijezde pjevaju' u kojem je odnijela pobjedu uz svog mentora Dinu Jelusića. Nakon toga je izjavila da bi se jednog dana htjela okušati u mjuziklu, a sada je svojim obožavateljima priredila pravu poslasticu

Mnogi su se zapitali hoće li nakon showa zaista uzeti mikrofon u ruke, a nakon njega je glas pustila u zagrebačkom kafiću kada je nastupila sa svojim prijateljom Jakovom Vidulićem i oduševila publiku te na još nekoliko evenata, a onda se jedna od najperspektivnijih mladih hrvatskih glumica odselila u Sarajevo. Trenutno zbog koronavirusa boravi u Zagrebu.

'Nisam nikada do sada objavila sebe kako pjevam i moram priznati da imam tremu, ali sam ipak htjela podijeliti ovo sa svima vama. Nadam se da će vam se svidjeti', napisala je Tara Thaller i otpjevala 'She Used to Be Mine' iz mjuzikla 'Waitress'. Sestra njezinog mentora Dine iz showa 'Zvijezde pjevaju', Lorena Jelusić joj je poručila: 'Naježitiiis na interpretaciju'.

Tara je publiku osvojila glavnom ulogom u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh', te ulogama u seriji 'Čuvar dvorca' i 'Pogrešan čovjek'. Prije nekoliko dana osvojila je Večernjakovu ružu za Novo lice godine. Studij na Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu trenutno pohađa online.

'Osim vraćanja na fakultet, veselim se moru! Ne mogu prestati maštati o tome i shvaćam koliko sam divnih stvari u životu uzimala zdravo za gotovo', rekla je za Večernji list.