PRAZNIK ZA OČI

Neprepoznatljiva kao brineta: Lijepa Tara Thaller krasi i modnu kampanju

11.02.2020 u 13:47

Bionic
Reading

Talentirana glumica koja se istaknula svojim glumačkim angažmanom u prvoj hrvatskoj HBO seriji 'Uspjeh' i nastupom u showu 'Zvijezde pjevaju', trenutno živi u Sarajevu. Osim što studira na Akademiji dramskih umjetnosti i vrijeme provodi s novim dečkom, odradila je i modnu kampanju

Tara Thaller koja sve više plijeni pažnju domaćih i regionalnih medija, sudjelovala je u kampanji za novu kolekciju popularnog sarajevskog brenda Plusminus, osnivačice i dizajnerice Ene Dujmović. Mladoj glumici to nije prvi put da sudjeluje u modnoj kampanji. Ranije je izjavila da nikad ne bi pristala nositi modnu marku koja joj se ne sviđa i u kojoj se ne osjeća ugodno.

View this post on Instagram

☢️ ¦| @plusminus.fashion |¦⚫

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

'Ne bih htjela mršavjeti ili se debljati ne znam koliko kilograma za neku ulogu jer sam imala problema sa slikom o sebi kada sam bila tinejdžerica. Zbog sklonosti prema anoreksiji i bulimiji ne bih htjela sebe ugrožavati', priznala je ranije u razgovoru za IN Magazin. Dodala je da je cijelo vrijeme mislila da je debela. 'Mislim da se svi nekad tako osjećamo, to su lošiji i bolji dani, ali sad imam drugu razinu, racionalnu, znam da nisam i da je bitno da sam zdrava', otkrila je.

View this post on Instagram

Smijem se, smiješ se, smije se Foto: Marko Vučenik

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

Podsjećamo, Tara se je preselila u Sarajevo kad je odlučila upisati Akademiju dramskih umjetnosti nakon Sarajevo Film Festivala na kojem je upoznala glumce koji su joj savjetovali da okuša sreću ondje. Preseljenje joj je donijelo i novu ljubav. Zaljubila se u glumca Farisa Pinju koji je bio natjecatelj showa X Factor Adria.