san se ostvario

Tara Thaller se pohvalila velikom viješću: Čestitke pljušte sa svih strana

29.05.2024 u 21:05

Bionic
Reading

Mlada svestrana umjetnica iza sebe ima mnoštvo uspješnih glumačkih - televizijskih i filmskih uloga, sinkronizacija crtića, ali i glazbenih singlova. Danas je s fanovima podijelila novost u svom životu

Tara Thaller je završila glazbenu školu za klavir i pjevala je u Zvjezdicama. Godine 2019. sudjelovala je u glazbenoj emisiji 'Zvijezde pjevaju', a njezin partner i mentor bio je Dino Jelusić s kojim je odnijela pobjedu.

Prije dvije godine je započela glazbenu karijeru singlom 'Oteta', a nakon toga predstavila je i pjesmu 'Sjajim' koju je publika prihvatila s oduševljenjem. Više puta je u medijima isticala kako bi svoju svestranost htjela ostvariti u mjuziklu koji bi zasigurno bio spoj svih njezinih ljubavi te da su joj najveći san Broadway ili West End.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Sada se na Instagramu s više fotografija, na kojima se vidi kako skače od sreće, pohvalila poručivši: 'San se ostvario'. Mnoge oduševljene kolege i prijatelji joj u komentarima čestitaju. Kako doznajemo, Tara je od 1. lipnja članica zbora zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, budući se javila na natječaj.

'Za mene uspjeh u profesionalnom smislu znači rad na sebi, napredak, prihvaćanje izazova i novih iskustava', rekla je ranije za tportal. 'Jedino o čemu sam ikada konkretno sanjala je mjuzikl i jako ga priželjkujem', izjavila je tada.

  • +2
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL