tako zapravo IZGLEDA

Tara Thaller pokazala novi imidž, a pohvalio ju je i novi dečko

23.04.2024 u 08:56

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica prije četiri godine oduševila je u showu 'Zvijezde pjevaju', u kojemu je i pobijedila s mentorom Dinom Jelusićem, a osim vokalnog i glumačkog talenta, pokazala je i plesno umijeće u showu 'Ples sa zvijezdama'. Osim talentom, pažnju plijeni atraktivnim izgledom. Sad se na društvenim mrežama predstavila s novom frizurom

Mladu glumicu i glazbenicu mnogi smatraju jednom od najljepših na našoj sceni. Upoznali smo je kao plavušu, a u jednoj fazi bila je i brineta pa se opet vratila na staro. Furala je i dugu kosu, a sad je već neko vrijeme vjerna - kratkom bobu.

Tara Thaller sada je osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo imali priliku vidjeti, s kovrčavom kosom. U pričama na Instagramu pokazala je kako izgleda njezina rutina pranja kose i otkrila da je zapravo prirodno kovrčava.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Bok, kovrčava curo, lijepo te upoznati', opisala je glumica fotografiju. Njeni su je pratitelji odmah zasuli komplimentima.

Nije izostao ni komentar njezinog dečka, plesača Matea Cvenića: 'Bok, lijepa', napisao je, a zaljubljena glumica mu je odgovorila s: 'Bok, zgodni.'

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL