stalno su skupa

Bivši muž joj ljubi atraktivnu Splićanku, a ni Tara Thaller ne skriva koliko je zaljubljena

07.03.2024 u 13:57

Bionic
Reading

Osim što je sudjelovanjem u lanjskoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama', 26-godišnja zagrebačka glumica i pjevačica pokazala koliko je svestrana i talentirana za druge grane umjetnosti, taj joj je show donio i novu ljubav

Tara Thaller ovih je dana bila pozvana na event poznatog kozmetičkog brenda u zagrebački hotel Esplanade, a ondje je stigla u pratnji svog dečka, Matea Cvenića inače plesnog mentora u emisiji Nove TV.

Ondje je u liftu nastao video kojeg je modno usklađeni par podijelilo na svojim profilima na Instagramu, a na kojem se može vidjeti koliko uživaju skupa. Tarin brak s glazbenikom i glumcem Farisom Pinjom već je bio gotov kad je shvatila da kroz život želi koračati s osječkim plesačem i koreografom.

Tijekom sezone su se sjajno slagali i postali prijatelji, a intenzivnije su se počeli družiti nakon glumičine rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više. Kako je Tara ranije objasnila, shvatili su i da dijele 'slična uvjerenja, stavove i prošlost'. Njezin bivši sada ljubi splitsku glumicu Anu Uršulu Najev koju gledatelji trenutno prate u ulozi Luce u seriji 'Kumovi'.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic