presretni su

Nikud jedno bez drugog: Tara Thaller i Mateo Cvenić zajedno na velikoj modnoj fešti

16.04.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Estradni par ne prestaje privlačiti pozornost gdje god se pojavi. Tako je bilo i na jučerašnjoj slavljeničkoj reviji modnog dvojca Elfs

Nakon što je početkom lipnja prošle godine otkrila kako se razvodi nakon godine i pol braka od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje, Tara Thaller ne skriva koliko je sada sretna i zaljubljena u plesača Matea Cvenića.

Bio joj je plesni mentor i partner u showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem su došli do polufinala, a od kad što su svoju ljubav obznanili svijetu, ne odvajaju se jedno od drugoga.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Glumica ne voli dijeliti informacije o svojoj intimi, ali s vremena na vrijeme ipak na društvenim mrežama pokaže kakvu crticu iz veze s Mateom.

Često ih se može vidjeti na raznim događanjima, tako su nedavno snimljeni i na još jednom modnom događanju. Glumica je ranije za tportal progovorila o definiciji ljubavi i partnerskom odnosu. 'U ljubavi i partnerskom odnosu po meni su najvažniji kompromis, poštovanje, razumijevanje, tolerancija i strpljenje', rekla nam je tada.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL