INTERVJU

Tara Thaller iskreno o karijeri i suprugu: 'Život ima svoje planove koji se ne podudaraju uvijek s našima'

30.04.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Nakon pobjede u showu 'Zvijezde pjevaju', koju je odnijela 2019. godine s mentorom Dinom Jelusićem i pokazala svoju vokalnu svestranost, mlada glumačka zvijezda trenutno oduševljava i plesnim talentom. Između proba i drugih životnih obaveza rado je razgovarala za tportal

Tara Thaller pokazala je svoje talente već u ranim dvadesetim godinama, a miljenici publike i dalje se redaju nove prilike kojima sigurno gradi svoj zvjezdani put. Kako je više puta do sada isticala, u svemu čemu se posveti daje sto posto od sebe, pokazujući da je baš sve čega se prihvati predodređeno za uspjeh. Kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, ostvaruje se i uživa u sreći, zadovoljstvu i obiteljskom skladu uz veliku podršku svojih najmilijih.

Kako trenutno izgledaju vaši dani – pleše li se isključivo ili je to kombinacija plesa, glume i pjevanja?

Posljednjih mjeseci dani mi se većinom vrte oko plesa i jedva odradim druge obaveze. Ples je u ovom trenutku prioritet i kako show ide dalje, tako sve više vremena i napora treba uložiti.

Imate li neke posebne rituale prije izlaska na scenu?

Prije izlaska na scenu svakako se dobro zagrijem. Mateo i ja smo jedno drugome podrška i prije izlaska si zaželimo sreću, iako to njemu ne treba koliko meni.

Kako biste ocijenili svoje dosadašnje nastupe? Je li se dogodila ljubav između vas i plesa zbog koje biste željeli ostati u emisiji do kraja?

Teško je ocijeniti sebe, to jest biti objektivan, ali mi je najvažnije da se prepustim plesu ili, kako bi Mateo to rekao, da se bacim na glavu. Ljubav prema plesu apsolutno se rodila i već sam na početku showa rekla kako bih voljela doći do finala jer toliko uživam, želim isprobati sve plesne stilove i što duže plesati.

Kako gledate na žiri i njihove kritike? Smatrate li da su strogi?

Uvijek sam otvorena za konstruktivne kritike i mislim da su ne samo korisne, već i krucijalne ako želimo napredovati.

Jeste li proteklih sezona pratili 'Ples sa zvijezdama' i tko su vam bili favoriti?

U prošloj sezoni bila sam subjektivna i favorizirala svoje kolege i prijatelje Filipa Vidovića i Marka Petrića.

blista od sreće

[FOTO] Tara Thaller predstavila svoju prvu pjesmu: Uživala je u društvu supruga, a stigao je i njezin mentor, Dino Jelusić

Pogledaj galeriju

Kako ste se odlučili zaploviti glazbenim vodama i koliko su na tu odluku utjecali sudjelovanje i pobjeda u showu 'Zvijezde pjevaju'?

Show 'Zvijezde pjevaju' nije direktno utjecao na moju odluku da zaplovim glazbenim vodama, ali moguće je da je podsvjesno odigrao svoju ulogu.

Jeste li zadovoljni time kako za sada napreduje sve oko tog dijela karijere?

Nisam imala neka očekivanja i ne mislim da se karijera može izgraditi preko noći, tako da ne razmišljam u ovom trenutku o rezultatu, već o procesu kojim sam jako zadovoljna.

Izvor: Društvene mreže

Kako doživljavate i kako definirate uspjeh?

Mislim da ne postoji mjerilo profesionalnog priznanja kojim bi se izmjerio uspjeh. Za mene uspjeh u profesionalnom smislu znači rad na sebi, napredak, prihvaćanje izazova i novih iskustava…

Koji dio vaših snova nije ostvaren u profesionalnom smislu - što još želite?

Jedino o čemu sam ikada konkretno sanjala je mjuzikl i jako ga priželjkujem.

Svojedobno ste izjavili da radije ne biste imali partnera iz glumačkog života, no ipak ste završili s glumcem, koji je uz to i glazbenik. Kakav je suživot dvoje umjetnika?

Kao što često govorim, život ima svoje planove koji se ne podudaraju uvijek s našima. Prednost toga što živim s umjetnikom jest u tome što se razumijemo, razumijemo što ovaj posao nosi sa sobom i u tome se međusobno podržavamo, a s druge strane oboje imamo kaotičan život kad je u pitanju raspored, pa se ne uspijemo uvijek uhvatiti…

Koja je vaša definicija ljubavi i partnerskog odnosa?

U ljubavi i partnerskom odnosu po meni su najvažniji kompromis, poštovanje, razumijevanje, tolerancija i strpljenje.

A u koje moralne vrijednosti vjerujete i od kojih ne odustajete?

Vodim se time da treba biti dobar i pošten čovjek. Vrlo jednostavno. Ne čini drugome ono što ne bi htio da čine tebi.

Koliko je zahtjevno u svijetu društvenih mreža, raznih pritisaka i očekivanja zadržati sebe i svoj psihološki balans?

Naravno da je teško, ali mislim da je s godinama sve lakše ostati vjeran sebi i mislim da je to iznimno bitno.

Koliko pažnje pridajete prehrani i tjelovježbi, a koliko beauty rutini?

Beauty rutina bitna mi je od osnovnoškolskih dana i jedna sam od onih koji nikada neće otići u krevet bez skidanja šminke. Što se prehrane tiče, trudim se imati balans između zdrave prehrane i junk fooda, slatkiša i slično, ali u posljednje vrijeme ne stignem paziti što jedem, samo mi je bitno da jedem.

  • +4
Tara Thaller u 'Plesu sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo