ne da na sebe

Tamara Ecclestone odbrusila dežurnim hejterima: 'Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo'

12.06.2020 u 11:14

Bionic
Reading

Bogate nasljednice, kćeri Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić sa svojim obiteljima posljednjih desetak dana borave u Hrvatskoj, čiju obalu obilaze luksuznom jahtom, a Tamaru i Petru Ecclestone napadaju dežurni hejteri u Velikoj Britaniji jer neki smatraju da krše karantenu uživajući u ljepotama Dalmacije

Sestre Ecclestone obiteljskom jatom stigle su u društvu svojih supružnika i djece, a veliku većinu Britanca to je ostavilo potpuno ogorčenima. Prigovaranje im je očito dozlogrdjelo pa je Petra prije nekoliko dana zaključala profil na Instagramu, a Tamara je preko Instagrama bila primorana javno se obratiti dežurnim kritičarima.

  • +9
Tamara i Petra Ecclestone u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopće tijekom karantene, čak nisam išla ni u park vježbati. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim nitko nije obavezan me pratiti pa znate što trebate učiniti', napisala je Tamara Ecclestone.

Zgodne sestre posjetile su Trogir i Dubrovnik gdje su uživale u razgledavanju znamenitosti i lokalnih tržnica, a fotoobjektive nigdje nisu mogle izbjeći.

  • +9
Sestre Ecclestone u Trogiru Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL