LJETOVANJE SA STILOM

Uživaju u ljepotama Lijepe naše: Tamara Ecclestone sa suprugom i kćerkicom naslikava se po hrvatskoj obali

09.06.2020 u 21:32

Bionic
Reading

Sestre Ecclestone proteklih dana uživaju na hrvatskoj obali sa svojim obiteljima. Dok samozatajna Petra drži svoju intimu za sebe, starija sestra Tamara i njen suprug Jay Rutland sa svojim obožavateljima rado dijele trenutke s ljetovanja

Nakon nekoliko dana provedenih u Dubrovniku, omiljenoj hrvatskoj destinaciji njezina oca Bernieja Ecclestone, kao i majke Slavice Ecclestone, Tamara Ecclestone je sa suprugom i kćerkicom, ali i sestrom Petrom Eccleston, njezinom djecom iz prvog braka, zaručnikom Samom Palmerom i njihovom dvomjesečnom kćerkicom nastavila krstariti Jadranom.

Čini se kako je plan slavnih sestara bio krenuti put sjevera i usput obići sve razvikane hrvatske destinacije, pa su tako viđene nakon što su se usidrile u Trogiru, gdje su prošetale rivom i obišle centar grada.

  • +9
Sestre Ecclestone u Trogiru Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Privatnost su im nakratko poremetili fotografi koji su ih uslikali u šetnji Trogirom, no golemu jahtu Ecclestoneovih, koja nosi naziv po objema Berniejevih kćeri 'Petara', bilo je teško ne primijetiti kada je uplovila u zaljev.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🇭🇷

Objavu dijeli Jay Rutland 🐿 (@jayrutland)

Oduševljeni gradom Tamara i suprug Jay Rutland zastali su na rivi i uslikali se sa svojom šestogodišnjom kćerkicom Sophijom, a zet vlasnika Formule 1 uspomenu iz Hrvatske podijelio je i sa svojim pratiteljima na Instagramu koji su Hrvatsku nahvalili nadugačko i naširoko.

'Prekrasna Hrvatska', 'Volim tu zemlju, ne mogu se zasititi njihove hrane i vina', 'Hrvatska je najbolja', 'Probajte ajvar, to je nešto kao hrvatski kečap', 'Uživajte na najljepšem mjestu na svijetu', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

So much love 💓

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Nakon Trogira, sestre Ecclestone su ponovno digle sidro i uputile se na svoju sljedeću destinaciju koje za sada još uvijek nisu željele otkriti. No, Tamara je na svom Instagramu podijelila nekoliko fotografija na kojima uživa sa kćerkicom. Vožnju do sljedeće turističke destinacije slavna mama i kći kratile su naslikavanjem na kokpitu.

Na idućoj destinaciji Tamarin suprug i burzovni mešetar Jay Rutland odlučio se za malo akcije na vodi te je isprobao jet ski, a svoju morsku avanturu podijelio je i sa svojim pratiteljimana društvenim mrežama.