angelina mango

Talijanska predstavnica nastupila na HRT-u, obratio joj se i Baby Lasagna

20.04.2024 u 21:52

Bionic
Reading

Za manje od mjesec dana svoje će snage na eurovizijskoj pozornici odmjeriti sve najbolje pjesme Europe, a među njima i Angelina Mango te Baby Lasagna

Pozornica na kojoj pjevaju zvijezde u sklopu showa 'Zvijezde pjevaju' večeras je ugostila i mladu Talijanku Angelinu Mango koja će za manje od mjesec dana pred eurovizijskom publikom otpjevati svoju pjesmu 'La Noia'. Svoju natjecateljsku pjesmu otpjevala je i večeras, a publika u studiju glasnim je pljeskom pokazala podršku pjesmi s kojom će se ove godine predstavljati naši susjedi.

Angelina Mango ove se godine prvi put natjecala na Sanremu, a pjevačica je postala prva umjetnica koja je pobijedila na ovom natjecanju u posljednjih 10 godina. Kladionice joj predviđaju vrlo visok plasman, što i ne čudi s obzirom da je ona kćer poznatog talijanskog glazbenika Pina Manga i pjevačice Laure Valente, a njen menadžer radi i s dosadašnjim pobjednicima Sanrema Marcom Mengonijem i grupom Maneskin.

Nastup 22-godišnje Talijanke zabavio je domaću publiku, a Mario Battifiaca već zna i tekst pjesme koja mu je, kako se činilo iz priloženog, baš 'sjela'.

Priznavši da još nikad nije bila u Hrvatskoj, Mango je ipak pohvalila Zagreb te zahvalila na dobrodošlici koja ju je dočekala.

Dobrodošlicu joj je poželio i naš Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna!

'Draga Chiara Angelina', započeo je Purišić poželjevši kolegici dobru zabavu večeras uz isprike što nije došao u Zagreb da se upoznaju, na poruci mu je 22-godišnja Talijanka zahvalila rekavši kako su je na HRT-u ugostili ljepše nego igdje.

  • +20
Zvijezde pjevaju, 4. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Podsjetimo, Italija je jedna od 'Big Five' država (Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Italija i Francuska) koje su automatski plasirane u finale. Uz ovih pet država, ove će im se godine pridružiti i Švedska koja je pjesmom 'Tattoo' prošle godine odnijela pobjedu.