morska romantika

Tako se to radi: Ecija Ojdanić pohvalila se nježnom gestom svog supruga

04.08.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Pokretačica i osnivačica Kazališta Moruzgva i glumica ljeto provodi radno. Sa svojim kazalištem nalazi se na ljetnoj turneji, a sljedeća je postaja - Ugljan. I dok neki na predstave dolaze u limuzini, ona na svoju stiže - brodom

'Kad te muž s barkom vozi na predstavu…', napisala je Ecija Ojdanić u opisu fotografije kojuje pokazala na Instagramu, a na njoj se vidi kako ona i suprug, redatelj Robert Orhel poziraju na na brodici pored kormila.

Glumica je ponovo privukla pažnju svojom super linijom u narančastom bikiniju, a dobro raspoložen bračni par modno se uskladio uz slamnate šešire i sunčane naočale. Prisjetimo se, glumica i njezin dragi u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju sina Jakova. Prije Roberta, Ecija je bila u braku s Antom Viljcem s kojim ima kćer Cvitu. Ecija je ranije otkrila da ona i suprug od prvog dana braka imaju - zajedničku 'blagajnu' te da oboje imaju punomoć na bankovne kartice onog drugog, a za tportal je ranije otkrila postoji li u njeihovom poslovno-ljubavnom odnosu, postoji li podjela poslova i je li netko 'šef'.

Prije Roberta, Ecija je bila u braku s Antom Viljcem s kojim ima kćer Cvitu. Ecija je ranije otkrila da ona i suprug od prvog dana braka imaju - zajedničku 'blagajnu' te da oboje imaju punomoć na bankovne kartice onog drugog, a za tportal je ranije otkrila postoji li u njeihovom poslovno-ljubavnom odnosu, postoji li podjela poslova i je li netko 'šef'.

'Prije svega to je briga oko djece, odvoženje na njihove izvanškolske aktivnosti, razgovore s njima, obavljanja zadaća i slično. Ono gdje ja ipak zauzimam veći dio poslova je kuhinja i domaćinstvo, ali imam gospođu Marijanu koja mi pomaže u kućanskim poslovima i zahvaljujući čijoj pomoći se pravim da sam super žena koja sve stiže', rekla nam je tada.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX