živi punim plućima

Ecija Ojdanić s obitelji je u Parizu, a osim razgledavanja znamenitosti nije propustila ni super koncert

11.07.2022 u 11:43

Bionic
Reading

I dok se već mnogi brčkaju u moru i prepuštaju se blagodatima ljeta, naša glumica, direktorica i osnivačica kazališta Moruzgva pauzu između datuma na velikoj turneji diljem Hrvatske odlučila je iskoristiti za inozemno putovanje

Ecija Ojdanić sa suprugom, djecom i sestrom već nekoliko dana boravi u Francuskoj odakle svakodnevno šalje zanimljive razlednice i pokazuje kako se zabavljaju. Uz posjet uobičajenim znamenitostima u Parizu, bilo je vremena i za odlazak na glazbeno opuštanje.

'Red Hot Chilli Peppers, na Stade de France…. 40 000 ljudi, Anthony Kiedis i Flea u super formi. Delirij!', opisala je više fotografija oduševljena zvijezda brojnih domaćih serija, a mnogi su joj u komentarima poručili da joj zavide zbog toga. Osim atmosfere oko i s koncerta Ecija je pokazala svoju savršenu liniju u kratkom topiću i minici. Mnogi će se složiti da izgleda bolje nego ikada.

Svi već znaju da njezinom super izgledu osim gena pomaže i trčanje. 'Meni je trčanje moj prostor meditacije, moj ispušni ventil, moje vrijeme za mene. Naprosto kada obavim dobar i kvalitetan trening, ja se osjećam ispunjeno, zadovoljno i psihički relaksirano. Što više posla imam, moja potreba za trčanjem proporcionalno raste. Neizmjerno sam sretna da sam uspjela pronaći prostor koji mi tako puno pomaže, ponajviše psihički, a naravno i fizički', izjavila je nedavno za Novi list.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL