pokazala kako je izgledalo

Ecija Ojdanić o važnom danu u svom životu: 'Osjetila sam potrebu da organiziram veliki party'

27.06.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva prije nekoliko dana poslavila je 49. rođendan, a sada se svojim pratiteljima obratila na društvenim mrežama i zahvalila na brojnim čestitkama i otkrila kakva je bila atmosfera

Na pragu petog desetljeća, Ecija Ojdanić izgleda besprijekorno zahvaljujući upornosti i predanosti redovnom treniranju. Zadovoljna je i ponosna što ima veselu i harmoničnu obitelj i posao za koji nerijetko ističe koliko voli i koji je ispunjava. Sretna je što ima i puno prijatelja s kojima je proslavila svoj rođendan.

'Nekako nakon istrčanog Plitvičkog maratona, osjetila sam da sam ponovno prodisala. Kao da sam probila taj kamen tuge što me pritiskao nakon tatine smrti i radio od mene zombija koji samo obavlja zadatke. Što je još jedan dokaz velikog benefita trčanja, ali ovo nije post o trčanju, pa sad nećemo više o tome. I osjetila sam potrebu da organiziram veliki party za svoje prijatelje, da zajedno slavimo moj 49.-ti rodjendan. Da slavimo život. Koji je predivan, i kad nas šamaraju gubitci', piše u svojoj novoj objavi glumica i dodaje:

'I, eto, okupila sam obitelj prijatelja, moje Moruzgviće, moju obitelj s Nove… Hvala vam na nezaboravnom partiju, na smijehu, plesu od kojih me i danas stopala bole', poručila je na kraju i otkrila da je dobila tortu od mrkve i zahvalila se svim čestitarima. .

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL