Redoviti treninzi su se isplatili

Ecija Ojdanić: 'Nije loše za jednu uskoro 49-ogodišnjakinju. Ali to nije sve...'

15.06.2022 u 22:09

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana glumica (koja spada u najzaposlenije u svojoj branši) i osnivačica nezavisnog kazališta Moruzgva pokazala je svoju fantastičnu liniju u bikiniju upijajući sunčane zrake pored bazena, a sad je sa svojim prijateljima i pratiteljima odlučila napraviti rezime svojih uspjeha, na kojima joj mnogi mogu pozavidjeti

Nema tko već ne zna da se naša umjetnica posljednjih godina intenzivno bavi rekreativnim trčanjem. Strast prema tom sportu otkrila je prije nekoliko godina, od kad svakog dana marljivo trenira, sudjeluje na organiziranim utrkama i maratonima te sa svakom ostvaruje sve bolji osobni rezultat.

''Mali rezime mog zimsko-proljetnog dijela trkaće sezone: Odrađen zimska baza, otrčanih cca 1000 km otrčan Splitski maraton, 3:45, otrčan Čakovečki polumaraton, 1:43, otrčan Jaskanski polumaraton, 1:47, otrčan Plitvički maraton, 4:11. Sve to, uz snimanje serije, produkciju predstave, odigranih 40-ak predstava, brige oko dvoje djece i borbe da glava u svakom smislu ostane iznad vode. Nije loše za jednu uskoro 49-ogodisnjakinju. Ali to nije sve, jer su upravo krenule ljetne pripreme, s ciljem da se otrči ZG maraton', stoji u objavi glumice.

Za svoje veselje svakako je ima razlog, a mnogi su joj u komentarima čestitali na tome. Podsjetimo, uz redovitie treninge, Ecija svoju formu održava i uravnoteženom i zdravom prehranom.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL