Anya Taylor-Joy

Tajno vjenčanje popularne glumice: Bijelu vjenčanicu zamijenila zanimljivim odabirom

03.10.2023 u 12:43

Bionic
Reading

Glumica Anya Taylor-Joy udala se ovog vikenda na tajnoj ceremoniji u Veneciji, a vjenčanje je odradila u svom stilu: drugačije i neočekivano! Vjenčanju su prisustvovale i neke zvijezde, no zasad glumica i njezin odabranik drže detalje podalje od medija

Nije rijetkost da zvijezde rado biraju sačuvati detalje svojih vjenčanja za sebe kako bi zadržali privatnost i koliko-toliko uspjeli provesti svoje velike dane u krugu bližnjih bez znatiželjnih medija. Isto su odlučili glumica Anya Taylor-Joy i glazbenik Malcolm McRae za svoje vjenčanje u krugu obitelji i prijatelja ovog vikenda.

Za lokaciju vjenčanja odabrali su romantičnu Veneciju, a Daily Mail tvrdi da su zavjete izmijenili unutar slavne Palazzo Pisani Moretta. Izvor blizak mladencima otkrio je da su u nedjelju organizirali i ručak u hotelu St Regis kako bi zaokružili vikend ljubavi.

Ranije ove godine par je viđen kako obilazi raskošne lokacije po Italiji, a naposljetku su se odlučili za romantičnu Veneciju, u koju su stigli s otprilike 150 uzvanika koji su svjedočili njihovom velikom danu. Među njima su se navodno našla i neka poznata imena, poput Milesa Tellera, Evana Rossa, Julije Garner, a Cara Delevingne je fotografirana kako u crnoj elegantnoj kombinaciji hoda Venecijom.

Osim uzvanika, paparazzi su uhvatili mladenku u netipičnoj kombinaciji!

Poput kakve moderne Julije, glumica je izašla na balkončić u bež haljini od tila, pokazavši da se vjenčane ceremonije ne moraju nužno odvijati u klasičnim bijelim kreacijama. Njezina bež haljina od tila bila je ukrašena nenametljivim šljokicama te upečatljivim našivenim pticama i cvjetovima koji su dali poprilično moderan štih.

Međutim netipičnoj haljini ipak je odlučila pridružiti veo kao dio tradicionalnog izgleda mladenke.

Glumica, koja je danas najpoznatija po ulozi Beth Harmon u Netflixovoj seriji 'The Queen's Gambit', upoznala je glazbenika u ožujku 2021., a već nakon prvog susreta njemu je bilo jasno da je želi opet vidjeti pa joj je posvetio i pjesmu. Uspjeli su održati zdravu vezu unatoč tome što su živjeli na suprotnim stranama Atlantika - Anya uglavnom boravi u Londonu dok Malcolm glumi i radi u SAD-u - a o svojem odnosu nisu često davali javne komentare.

'Da, to je teško, ali je i na neki način super jer kada ste zajedno, stvarno cijenite vrijeme koje imate. Svakodnevne aktivnosti tako su pune radosti. Volim ići s njim i na benzinsku i natočiti gorivo', komentirala je Taylor-Joy njihovu vezu na daljinu.

LIJEPE I ŽENSTVENE

U ove chic vjenčanice svaka bi se mladenka mogla lako zaljubiti

Pogledaj galeriju