romantična ceremonija

Vjenčanje na Ibizi: Legendarna nogometna zvijezda Ronaldo oženio lijepu manekenku

26.09.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Legendarni Brazilac Ronaldo ovog ponedjeljka stao je pred oltar sa svojom partnericom Celinom Locks. Fotografije djelića atmosfere podijelila je manekenka na svom Instagram profilu

Iako mnogi Ibizu biraju kao omiljenu party destinaciju, bivši nogometaš Ronaldo odlučio je da će tamo izreći 'sudbodnosno da' svojoj partnerici Celini Locks nakon sedam godina veze. Fotografije s romantične ceremonije lijepa je mladenka podijelila na društvenim mrežama kako bi pratitelji dobili uvid u atmosferu najljepšeg dana u njihovim životima.

Manekenka je za svoj svadbeni dan odabrala usku vjenčanicu sa svijetlim detaljima u obliku suza, a romantičnom dojmu svakako su pridonijele i spuštene naramenice na vjenčanici. Nogometna zvijezda također je bio u svijetlim tonovima odabravši krem laneno odijelo.

Mladenci preplavljeni osjećajima sreće i ponosa izašli su iz crkve ukrašene bijelim cvijećem držeći se za ruke, a okupljeni gosti na njih su bacali ružine latice.

Mladenci su se zaručili u siječnju tijekom odmora na Karibima, a Celina se i tad pohvalila zarukama objavivši fotografiju na kojoj pokazuje svoj zaručnički prsten.

Vjenčali su se u malom selu Es Cubells na jugozapadu otoka, blizu mjesta gdje umirovljena nogometna zvijezda posjeduje kuću. Intimnoj ceremoniji prisustvovao je krug najbližih prijatelja i obitelji, a među gostima bio je i Ronaldov bivši suigrač iz Real Madrida Julio Baptista.

'Danas okupljamo naše obitelji na intimnom vjerskom slavlju i time označavamo početak tjedna mnogih proslava...', napisali su u zajedničkoj objavi na Instagramu.

Osim brojnih obožavatelja, mladencima je čestitala pjevačica Anitta, nogometaš Roberto Carlos, ali i Milene Domingues Aganzo, bivša supruga nogometne zvijezde.

SA CELINE LOCKS

Legendarni Brazilac danas je neprepoznatljiv: Ronaldo s djevojkom uživa na Formenteri

Pogledaj galeriju